Therapie

Hoe werkt de therapie/coaching?

Je overlevingssysteem is ingesteld om zo weinig mogelijk emotionele en fysieke pijn te voelen. De keerzijde van dit mechanisme is dat je bewustzijn als het ware inslaapt.

De therapie helpt je bij het ‘ontwaken’. Het is een proces van gewaarwording. Je gaat  blokkades herkennen in je denkpatronen, je gedrag en in je lichaam.

Door bewustwording kan de geblokkeerde energie stukje bij beetje in beweging komen en losgelaten worden en kunnen verdrongen pijnlijke gevoelens verwerkt worden.

In de sessies krijg je praktische en effectieve instrumenten uit de PRI en ervaringsoefeningen voor het vergroten van je lichaamsbewustzijn. Je kunt ze de rest van je leven blijven toepassen als je ze nodig hebt.

  

Een licht en krachtig leven, in-verbinding

In deze cursus ga je op onderzoek uit naar de voor jouw belemmerende emoties die je weerhouden om je eigen leven te leiden.

Je krijgt praktische en effectieve instrumenten uit de PRI (Past Reality Integration) die je helpen om je emoties beter te begrijpen en je bewust te worden hoe deze zich weerspiegelen in overtuigingen, gedrag en lichaam.

De lichaamsoefeningen, gericht op bewustzijn en ontspanning, helpen je om de blokkades stukje bij beetje los te laten. Er ontstaat ruimte om je eigen leven te gaan vieren in verbinding met jezelf, de ander en je omgeving.

Groepsgrootte: 6 – 12 personen. De cursus bestaat uit 3 avonden van 2 uur om de 14 dagen.

Voor data en kosten, zie ‘Programma’

Reacties zijn gesloten.