Reacties

Reacties van cliënten:

“Ik ben minder onzeker en heb meer zelfvertrouwen gekregen. Ik betrekt ‘kritiek’ minder op mezelf en sta nu meer open voor anderen.
De afweren herken ik eerder, zoals boos worden, pleasen, weg beredeneren. En de angst, dan vraag ik me af: Is dit levensbedreigend? Nee dus.
Langzaam afpellen van ‘bezwaren’ naar meer in het NU.
Minder meegezogen worden door emoties. Meer geloven in eigen kunnen. Veel rustiger nu.”
JvdV (februari 2019)

“Bedankt voor alle fijne, confronterende, voelende en ook moeilijke maar mooie sessies” 
Karin (januari 2019)

“De PRI heeft me geholpen de oorzaak van mijn burn-out te doorgronden.
Het inzicht in mijn afweren en waar mijn oude pijn wordt geraakt geeft rust en heeft veel dingen op zijn plek gebracht.
Wat ik geleerd heb:
• Het kunnen herkennen van de afweren en die ook omkeren. Vooral de Valse Hoop, was voor mij een valkuil en het was een eye-opener om die te leren herkennen, en die weet ik nu goed te herkennen.
• Ik herken de OvB beter, met name het verrmijden van confrontaties. Ik heb nu minder vermijdend gedrag, spreek mensen/collega’s eerder aan, bel sneller.
• Het inzicht dat veel afweren voortkomen uit een overlevingsmechanisme. Ik heb meer compassie naar mezelf gekregen en voel meer zelfvertrouwen, Ik blijf beter bij mezelf en weet wat ik waard ben. Ik ben opener en positiever.
Ik ben blij dat ik deze therapie ben ingegaan, het heeft me veel opgeleverd, handvatten die ik de rest van mijn leven kan inzetten.”
Annemiek (december 2018)

“Jouw aanwezigheid heeft mij positief geraakt. 
Je werkt met liefde voor je medemens en dat word gevoeld, het is geen
routinewerk, 
maar echt willen dat een ander gelukkiger mag gaan worden.
Het zou fijn zijn dat er steeds meer mensen in alle soorten relaties zo met elkaar omgaan.”
Sanne (november 2018)

“Ik voel me meer open, vrij en blij. Ik kan het leven weer tegemoet treden, het voelt goed. Ik merk het ook aan de positieve reacties van mensen naar mij.
De band om mijn maag waar ik zo’n last van had is helemaal weg.
De begeleiding van Yvonne bij mijn PRI-proces was heel verhelderend, ik werd me bewust van de oude pijn die onder ‘het mij terugtrekken’ zat.
Ik ben trots op mezelf dat ik dit echt gedaan heb, ik zou het iedereen aanraden.”
Hennie Sleddens

“Yvonne in verbinding… en dit is precies waar het om gaat. Door en met haar leerde ik luisteren naar mijn gevoel en wat mijn lichaam te vertellen heeft om er daarna contact mee durven te maken. wanneer ik niet lekker in mijn vel steek dan neem ik nu de verantwoordelijkheid om de situatie en mezelf te “ontleden” volgens de PRI-stappen die mij in de therapie zijn aangereikt.
Dit alles heb ik mogen leren en ontdekken in mijn tempo. Yvonne volgde en was er voor mij. Met haar rust en volledige aandacht durfde ik in een, voor mijn idee, dikke vieze ondoorzichtige modderpoel van emoties te duiken. het verdriet en de eenzaamheid die ik niet kon plaatsen – en die ik met me meezeulde als een versleten knuffel, krampachtig bij me hield en absoluut niet wilde wegdoen – leerde ik ontrafelen. dit zorgde bij mij voor ruimte, rust en vrijheid. Ik kijk nu meer en meer met een onbevangen blik naar anderen en naar mezelf.
Uit de grond van mijn hart kan ik zeggen – doordat ik het lef had om te kijken naar mijn gedachten, gedrag en gevoel – de PRI-therapie mijn leven heeft veranderd op een positieve manier en op meerdere fronten.
Ik ben dankbaar dat Yvonne hier voor mij een waardevolle bijdrage aan heeft geleverd.”
Monique van Gogh

“Het leven is voor mij zo veel lichter en gemakkelijker geworden sinds ik PRI structureel ben gaan toepassen. Eerst vond ik veel dingen zwaar en moeilijk en begreep ik vooral niet waarom ik dat vond. nu voel ik steeds sneller waarom iets niet prettig voelt en aan welke oude pijn dat raakt. Dit inzicht heeft me veel gebracht: vooral rust en tevredenheid. Ik ben veel liever, zachter en milder voor mezelf en ook voor de mensen om me heen.”
Gaby

Reacties zijn gesloten.