Psychosociale therapie: PRI & Lichaamsgericht

BEWUSTWORDING IS HET BEGIN VAN ALLE VERANDERING

Wat is je hulpvraag?
We beginnen met het formuleren van jouw hulpvraag, waar heb jíj last van in je dagelijkse leven of in je werk en wat zijn jouw wensen.

Praktische en inzichtgevende tools
Tijdens de therapie krijg je inzichtgevende tools, zowel PRI als Lichaamsgericht, die je steeds weer kunt inzetten.
We beginnen met Bewust jezelf observeren: ‘Wat zijn mijn niet-constructieve overtuigingen en emoties die ik opgebouwd hebt en in welke situaties gebruik ik ze steeds?’

“Ik ben blij dat ik deze therapie ben ingegaan, het heeft me veel opgeleverd, handvatten die ik de rest van mijn leven kan inzetten.”

Je hebt nu een keuze!
Ik help je bij het herkennen van je oude overlevingsmechanismen en bij het inzien dat het nu echt niet meer nodig is voor de volwassen persoon die je nu bent.
Door het ervaren van oude gevoelens die ten grondslag liggen aan je probleem, ga je steeds vaker herkennen dat het NU echt anders is, dat je nu een keuze hebt.

“Ik heb meer compassie naar mezelf gekregen en voel meer zelfvertrouwen, Ik blijf beter bij mezelf en weet wat ik waard ben. Ik ben opener en positiever.”

Vertrouwen
In mijn praktijk vind je een veilige situatie om je te openen. Met mijn brede ervaring en inzicht help ik je verder in jouw proces.

 “Dankjewel Yvonne dat je mijn pijn bent blijven zien, ook als die soms verwrongen naar buiten kwam. Dat gaf vertrouwen, vertrouwen dat ik al heel lang kwijt was en dat ik mede door jouw begeleiding aan het hervinden ben.”

Meer informatie?
Misschien ben je nog zoekende en wil je wat meer informatie en persoonlijk contact. Het is mogelijk om een gratis adviesgesprek van een half uur af te spreken met mij. Hierin kijk ik samen met jou welke persoonlijke aanpak voor jou het beste aansluit. Het kan telefonisch of bij mij in de praktijk.

Heb je nog vragen, neem dan contact met me op.

Reacties zijn gesloten.