Past Reality Integration (PRI)

Past Reality Integration is een bewustzijnsleer waarin drie componenten (bewustzijn, gevoel en gedrag) geïntegreerd worden.

Je leert de concrete en effectieve PRI-instrumenten toepassen om de patronen en emoties waar je last van hebt, van binnenuit te veranderen. Je gaat er direct mee aan de slag in je dagelijks leven. Tijdens de sessies begeleid ik je met de obstakels die je daarin tegenkomt, zodat je je de instrumenten helemaal eigen kunt maken. Een traject bestaat uit 3 fases: het toepassen van mindfulness (jezelf observeren), het omkeren van je gedrag en ervaren welke gevoelens ten grondslag liggen aan je probleem.  Dit met als doel om steeds meer in verbinding te komen met je eigen bron van licht, liefde en levenskracht. Met blijvend resultaat en instrumenten die je de rest van je leven kunt toepassen als je ze nodig hebt.
Een combinatie van PRI en lichaamsgerichte therapie is ook mogelijk. In de praktijk blijkt dat het therapieproces hierdoor positief beïnvloed wordt.

In mijn praktijk vind je een veilige situatie om je te openen. Met mijn brede ervaring en inzicht help ik je verder in jouw proces.
Misschien ben je nog zoekende en wil je wat meer informatie en persoonlijk contact. Het is ook mogelijk om eerst informeel kennis te maken. We spreken dan een telefonisch gesprek af of een gratis kennismakingssessie van een half uur.

Heb je vragen of wil je een afspraak maken, neem dan contact met me op.

Reacties zijn gesloten.