Over Yvonne

Ik ben Yvonne Raaijmakers en woon en werk in Rosmalen. 

Sinds 1990 begeleid ik mensen bij hun persoonlijk bewustwordingsproces.
Mijn basis is de Lichaamsgerichte therapie, opgeleid bij BodyMind.
Daarna heb ik me verdiept in Holistic Pulsing en heb ik als trainer mensen opgeleid. Van daaruit heb ik de StoelPulsing ontwikkeld. Door de eenvoud en ‘veiligheid’ is de StoelPulsing ook geschikt om in te zetten bij trauma-therapie.
Een belangrijk instrument wat ik toepas in de coaching/therapie is PRI (Past Reality Integration). Ik ben hierin opgeleid door Ingeborg Bosch en werkte tussen 2000 en 2018 als (gecertificeerd) PRI-therapeut en sinds 2018 ben ik zelfstandig.
Mijn specialisatie is de OuderCoaching. Voor ouders die zich machteloos kunnen voelen en soms heftiger reageren naar de kinderen dan ze lief is. Dat maakt je als ouder onzeker en zoekende. Je wilt het graag beter, maar hoe? Als ervaringsdeskundige moeder (en oma) weet ik dat het echt mogelijk is om deze vicieuze cirkel te doorbreken. Met mijn jarenlange ervaring help ik ouders graag verder in hun eigen proces naar een ontspannen ouderschap.

Cliënten ervaren me als zorgvuldig, integer, ingrijpen waar nodig, ferm en respectvol, vertrouwen gevend, rustig, confronterend, stevig, persoonlijk en verhelderend.

Reacties zijn gesloten.