Over Yvonne

Wie ben ik?

Enthousiast, betrokken en nieuwsgierig naar de ander. Mijn intentie is om jou te begeleiden in je persoonlijk bewustwordingsproces om weer in verbinding te komen met jouw lichtheid en jouw kracht … naar een toekomst vol nieuwe mogelijkheden.
Enkele steekwoorden zoals cliënten me beschrijven: zorgvuldig, integer, ingrijpen waar nodig, ferm en respectvol, vertrouwen gevend, rustig, confronterend, stevig, persoonlijk en verhelderend.

Al in mijn jonge werkzame jaren als onderwijzeres en reisleidster ontdekte ik dat het niet uitmaakt waar je heen gaat om te ontkomen aan de problemen die je in je leven ervaart; je neemt ze overal gewoon met je mee. Ik zag het bij mezelf en bij vele anderen om me heen. Deze ontdekking was het begin van mijn eerste stap in mijn persoonlijke ontwikkeling. Naast mijn sessies ben ik de opleiding tot Lichaamsgericht therapeut gaan volgen bij BodyMind en ben hiervoor gecertificeerd in 1997. Daarna kwam ik in contact met Holistic Pulsing, heb me erin verdiept en geschoold en ben daarin trainingen gaan geven. In de laatste periode heb ik een speciale StoelPulsing ontwikkeld, eenvoudig en overal inzetbaar. In 2000 kwam Past Reality Integration (PRI) op mijn pad. Na 18 jaar opleiding en scholing bij drs. Ingeborg Bosch en ervaring als (gecertificeerd) PRI-therapeut, ben ik sinds maart 2018 mijn ontdekkingsreis gaan vervolgen.
De laatste jaren ben ik me verder aan het verdiepen in nieuwe therapeutische ontwikkelingen en zo nodig integreer ik deze in mijn begeleiding.

 

Reacties zijn gesloten.