Over Yvonne

Wie ben ik?

Mijn naam is Yvonne Raaijmakers (1955). Ik ben moeder van twee leuke zonen, trotse oma van twee levenslustige kleindochters die ik van dichtbij mag zien opgroeien en ik geniet van een liefdevolle relatie.

Al in mijn jonge werkzame jaren als onderwijzeres en reisleidster ontdekte ik dat het niet uitmaakt waar je heen gaat om te ontkomen aan de problemen die je in je leven ervaart; je neemt ze overal gewoon met je mee. Ik zag het bij mezelf en bij vele anderen om me heen. Deze ontdekking heeft geleid tot een eerste stap naar wat in de jaren daarna mijn grootste hobby is geworden: Persoonlijke ontwikkeling

Mijn opleiding tot Lichaamsgericht therapeut heb ik gevolgd bij BodyMind en ben hiervoor in gecertificeerd in 1997.
Daarna kwam ik in contact met Holistic Pulsing en heb daarin naast sessies ook jarenlang Holistic Pulsing-trainingen gegeven. In de laatste periode heb ik een speciale Stoel-Pulsing ontwikkeld.
In 2000 kwam Past Reality Integration (PRI) op mijn pad en ben ik hierin opgeleid. Inmiddels heb ik 18 jaar ervaring als (gecertificeerd) PRI-therapeut. Eerst de 4-jarige opleiding en daarna regelmatig bijscholingen om up-to-date te blijven en mijn werk als PRI-therapeut te optimaliseren. Sinds maart 2018 ben ik niet meer verbonden aan de PRI-community en integreer ik mijn ervaring als lichaamsgericht therapeut in mijn begeleiding, omdat lichaamsbewustzijn in een PRI-proces een waardevolle aanvulling is.

De laatste jaren ben ik me verder aan het verdiepen in de nieuwste therapeutische ontwikkelingen en zo nodig integreer ik die in de begeleiding.

 

Reacties zijn gesloten.