Oudercoaching

Herken jij het ook, dat je je soms onmachtig voelt naar de kinderen en je even niet meer weet wat je moet doen? Dat je boos wordt en zou willen schreeuwen of slaan? Of je kind wil wegsturen? Soms weet je het niet meer als ouder, ben je in paniek en doe je wat je ‘het beste’ lijkt. Je begrijpt ergens wel dat je de kinderen hier niet mee helpt. En zo gaat dag na dag voorbij, je wilt het wel veranderen, maar je weet niet hoe. Gelukkig is het mogelijk om deze vicieuze cirkel te doorbreken.

Toen ik zelf kinderen kreeg, voelde ik me vaak onmachtig als ik het gevoel had dat ze niet naar me luisterden. Ik werd regelmatig boos en wist dat het niet klopte, maar ik kon het niet veranderen. Dus ging ik hulp vragen. Dat werd het begin van mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik kreeg meer zicht op waarom ik als moeder vaak hetzelfde deed naar mijn kinderen als mijn ouders naar mij. Ook zij waren vaak niet bij machte me te begrijpen en te ondersteunen. Ik voelde me als kind vaak alleen en niet gezien. Een verdrietig én, zo bleek, een oud gevoel.

Met mijn begeleiding help ik je om de ketens van herhaling van generatie op generatie te doorbreken. Ik help je bij het bewust-worden en voelen van je eigen vroege kwetsingen. Zodat je ervaart en weet waar ze thuishoren, bij het kleine onschuldige en kwetsbare kind dat je was. Dan kun je stoppen met deze onbewust te projecteren op je kinderen. Je krijgt dus geen tips en trucs om je kind te veranderen, waardoor jij er geen ‘last’ meer van hebt. Je gaat je eigen transformerende proces aan, waardoor je weer vanuit je hart aanvoelt wat jouw kind nodig heeft en je er weer echt van kan genieten.

Ik nodig je uit om samen met mij deze ontdekkingsreis te maken. Voor jezelf. Maar ook voor je kinderen, je kleinkinderen enz. …..
Wil je eerst vrijblijvend kennismaken met mij of meer weten over de mogelijkheden? Dat kan. In een oriënterend gesprek leg ik je uit hoe ik je kan ondersteunen op een manier die bij jou aansluit. Dit gesprek van een half uur kan bij mij in de praktijk of telefonisch en is vrijblijvend en kosteloos.
Aanmelden Gratis Adviesgesprek

Reacties zijn gesloten.