StoelPulsing

StoelPulsing – In korte tijd diep ontspannen
Zit je soms ‘niet lekker in je vel’? Te druk, onzeker, gestrest – iedere emotie werkt door in je lichaam. Echt ontspannen zijn is er dan niet meer bij, terwijl je daar juist zo’n behoefte aan hebt.

‘Wat er gebeurt valt niet te controleren, een vreemd gevoel. 
Op het laatst kreeg ik contact met mijn hoofd, lijf en voeten en ik werd warm’

Na jarenlang ervaring als Holistic Pulser Trainer, heb ik een methode ontwikkeld om op een eenvoudige manier in korte tijd diep te ontspannen: StoelPulsing. Je zit in je gewone kleren op een stoel met de voeten op de grond tegenover mij. Met lichte ritmische pulsen (‘duwtjes’) breng ik je met mijn handen via de zijkant van je knieën, heel zacht in beweging. Door lichter of juist sneller te pulsen stem ik me af op jouw speciale lichaamsritme.

‘Eerst voelde ik hoe het bij mijn hoofd stagneerde,
maar op het eind ging mijn hoofd helemaal mee in de golf van kleine bewegingen’

Je lichaam bestaat uit ongeveer 80% water. Door de puls-golfjes komt het water in je lichaam in beweging en kun je spanningen stukje bij beetje loslaten. Door de eenvoud en subtiliteit van de pulsen kun je de bewegingen steeds beter voelen en laten doorstromen. Er ontstaat ruimte om te luisteren naar de stem van je lichaam, je ontspant. Je zelfhelend vermogen wordt op onbewust niveau geactiveerd. Na afloop kan het gevoel nog lang blijven doorstromen.

‘Aanrakingen, massage bijvoorbeeld, vind ik niet fijn.
Het verraste me dat ik me zo makkelijk kon overgeven en
helemaal ontspande door alleen aanraking van de zijkant van mijn knieën’

In een sessie van een half uur ervaar je al de kracht van zachtheid en de diep ontspannende werking hiervan.

Zelf leren toepassen?
Cursus van 2 dagdelen van 3 uur.
Iedereen kan dit nu zelf leren toepassen. 
Ook voor professionals zeer geschikt, omdat het in vele behandelwijzen eenvoudig is in te passen, zowel in de reguliere als in de complementaire zorg.

Je leert:
> Hoe je de ander vanuit de knieën met lichte pulsen in beweging brengt
> Oefeningen om je eigen bewegingsritme te ontdekken
> Vanuit je hele lichaam de golf-ritmes inzetten bij de ander
> Hoe je met eenvoudige vragen de ander zichzelf kan laten ontdekken en ervaren
> Afstemmen op jezelf én de ander

Ik bied deze training aan op locatie in 2 dagdelen van 3 uur. Bij 6 tot 10 personen. 

Heb je vragen of wil je een afspraak maken, neem dan contact met me op.

Reacties zijn gesloten.